Kreativnost ne voli online sastanke – Line Audio

Većina priča o poslu za vreme pandemije se zasniva na par osnovnih tema kao što su rad od kuće, stručna online usavršavanja, konferencijski pozivi i pričama da ćemo se baviti onim za šta inače nismo imali vremena i slično. I sve je to odličan, kreativan i pozitivan pristup novonastaloj situaciji koju u januaru 2020 nismo mogli očekivati.

Mi u Line Audio smo imali drugačiji pristup. Proglašenjem pandemije, pošto su nam svi zakazani poslovi otkazani u par dana,a lično zdravlje kao i zdravlje najbižih najvažnije svi smo potpuno obustavili rad i otišli na zasluženi ( naravno plaćeni ) odmor od predugog perioda gužve i kratkih rokova u moru poslova.

Bili smo kao da smo na različitim krajevima sveta. Par puta smo se u pokušajima nastavka poslovanja na kratko uključili na skype konferencijske pozive, i naravno izneli po par ideja za delovanje u novonastaloj situaciji.

Medjutim, ništa od ideja nije dovoljno dobro razradjeno pa samim tim ni realizovano. Shvatili smo da je za većinu naših dobrih ostvarenja pravih ideja i snova, presudno to što ceo KREATIVNI TIM u normalnim okolnostima sedi u našem velikom zajedničkom radnom prostoru i šeruje jedan big screen za konstantno diskutovanje na tekuće planove i ideje. I neko bi sad rekao da je to sve lako moguće i preko aplikacija tipa skype, zoom i još mnogo sličnih. I u tome su u potpunosti u pravu. Ipak jedna sitnica nedostaje, a to je opuštena i vesela radna atmosfera u kojoj se ćaska smeje i koja doprinosi pravoj kreativnosti, jednoj od naših najvažnijih krilatica. Razrada teme obicno funkcioniše tako što se na neodredjeno ali kratko vreme delimo u timove i ponovo u nastavku delujemo svi zajedno. Mogli bi smo to nazvati i gužvom, iz koje uvek isplivaju samo ona najbolja rešenja.

Dakle podvlačimo, naš stav je da KREATIVNOST ne voli on line sastanke 😉

Epilog: Sastali smo se nakon 6 sedmica pravog odmora od svakodnevice i željni prave akcije u stvarno nemoguće kratkom roku izgradili novi interaktivni web site sa ciljem da naši budući klijenti vide šta, sa kim i na koji način radimo, a da se naši postojeći i stalni klijenti kroz study case poslova i galerija prisete sjanih poslova sa nama.

kreativni tim Line Audio