KUB mali ali MOĆAN

Projektovanje i proizvodnja zvučnih kutija i kompletnih audio sistema su tokom niza godina primarna delatnost firme. Kroz dugogodišnje iskustvo, koncipirali smo nekoliko modela koje uspešno proizvodimo i ugrađujemo kako u privatnim, tako i u poslovnim objektima, kao što su firme, restorani, kafei, klubovi, sportske hale, sistemi ozvučenja za festivale i koncerte…

Naime pokazala se velika potreba za kompletnim sistemom koji po svim karakteristikama mora da bude u samom vrhu performansi i za današnje vreme tehnike potpuno očekivanog supersoničnog zvučnog pritiska, bezkompromisne boje tona, a veoma malih dimenzija i cene prihvatljive pre svega domaćem tržištu.

Nešto što se u poslednjih par godina izdvojilo kao apsolutni pobednik je naš kompletan audio sistem KUB® .

Ultra kompaktan sound sistem za aplikacije koje zahtevaju vrhunske karakteristike zvuka i snage u posebnom, neupadljivom pakovanju. Moćan 5-inčni koaksijalni zvučnik sa neodijumskim magnetom pruža vrlo široku, ali preciznu pokrivenost, bez izobličenja čak do nivoa od preko 115 dB.

Svojim skromnim dimenzijama 17 x 17 x 17cm  i jednostavnim a uvek modernim dizajnom „ kockice“ postao je nezaobilazni deo enterijera u velikom broju lokala (kafei, restorani, klubovi).

  • Za gornji opseg smo izabrali 5“/3/4“  (130mm/19mm ) koaksijalnu jedinicu visoke osetljivosti  i veoma linearne izbalansirane frekventne karakteristike, ali ipak mekog vešanja tako da je cela konstrukcija membrane veoma lako pokretljiva što rezultuje veoma linearnom odzivu pogotovo u donjem spektru.
  • Donji opseg je poveren provorenom borcu 8“ ( 200mm ). Neodimijumski magnet je veoma snažan motor, vema laka membrana i gumeno vešanje, sa ventilisanim – hladjenim namotajima zavojnice za smanjeni power compression.