fbpx

Sample Page

LOOK FORWARD
AND STAY DIFFERENT

VIŠE OD 20 GODINA STVARAMO
UNIKATNE SAJAMSKE ŠTANDOVE

TEHNIČKI DIZAJNERI
SAVRŠENE KLUPSKE ATMOSFERE

MAGIJA ARHITEKTURE TEK SA NAMA
DOBIJA NOVU DIMENZIJU

  O NAMA

Kreativni tim, firme Line Audio, nastale iz neizmerne ljubavi prema audio i rasvetnoj opremi, je ono što nas izdvaja, a zadovoljstvo naših klijenata je najbolja preporuka koja nas pokreće više od 20 godina.

  SAJAMSKI ŠTANDOVI

Unikatni sajamski štandovi za promociju Vašeg brenda je ono po čemu smo posebno prepoznatljivi. Jedinstvena i kreativna rešenja su razlog zbog kog su nam poverenje ukazale vodeće kompanije u regionu.

  KLUBOVI

Potpun doživljaj u klubu je u današnje vreme nezamisliv bez audio i vizuelnog spektakla. Ponosni smo na pomeranje granica u oblikovanju savršene klupske atmosfere.

  FESTIVALI

Predstavljaju najveći izazov u organizacionom i tehničkom smislu i ponosni smo što stojimo iza najvećih festivala u regionu sa dugogodišnjom tradicijom. Naš profesionalni tim je zadužen za kompletnu organizaciju, od logistike preko tehničke realizacije, izvođača i medijske promocije.

  PROJEKTI

Sa Vama smo od početne ideje do krajnje realizacije što je garancija kvaliteta i uspešnosti Vašeg projekta. Vizualizacija različitih idejnih rešenja Vam pruža mogućnost da odaberete ono koje je najbolje.

  LED EKRANI                     NOVO”

Bilo da su u pitanju koncerti, sajmovi, sportski događaji ili druge poslovne i privatne manifestacije, na otvorenom ili zatvorenom prostoru, naši led ekrani visoke rezolucije i osvetljenosti će kvalitetnom i jasnom slikom upotpuniti svaki događaj koji organizujete. Mogućnost razlicitih kombinacija, kreativna rešenja, laka prenosivost, brz transport i montaža su odlike našeg profesionalnog tima i u ovom segmentu poslovne ponude.

Projektovanje i proizvodnja zvučnih kutija i kompletnih audio sistema su tokom niza godina bile primarna delatnost firme. Kroz dugogodišnje iskustvo, koncipirali smo nekoliko modela koje uspešno proizvodimo i ugrađujemo kako u privatnim, tako i u poslovnim objektima, kao što su firme, restorani, kafei i klubovi. 

Pravog zvuka, svetla i videa nema bez profesionalnih kablova koje radimo po porudžbini. Stranica web shop-a u izradi.

Projektovanje, montaža i održavanje  konferencijskih i sportskih sala, verskih, kulturnih i drugih objekata, muzejskih postavki, kao i sve vrste multimedijalnih događaja na javnim prostorima. 

FESTIVALI
SAJAM
CLUBS
LED EKRANI
EVENTS
CITY COLOR
KONSTRUKCIJE
LINE AUDIO U ZANIMLJIVIM BROJKAMA
Icon
22GODINA U POSLU
Icon
143REALIZOVANIH SAJAMSKIH ŠTANDOVA
Icon
18EXIT FESTIVALA NA KOJIMA SMO RADILI
Icon
68ZVUČNIH KUTIJA U NAŠEM RENTALU
Icon
423METARA ALU TRUSS KONSTRUKCIJE
Icon
492RASVETNIH UREĐAJA KOJIM RASPOLAŽEMO
Icon
4022PROIZVEDENIH ZVUČNIH KUTIJA
Icon
1867XLR KONEKTORA NA NAŠIM KABLOVIMA
VIDEO

[soliloquy id=”445″]

KONTAKT