fbpx
LINE AUDIO KREATIVNA REŠENJA

Sample Page

LOOK FORWARD
AND STAY DIFFERENT

VIŠE OD 20 GODINA STVARAMO
UNIKATNE SAJAMSKE ŠTANDOVE

TEHNIČKI DIZAJNERI
SAVRŠENE KLUPSKE ATMOSFERE

MAGIJA ARHITEKTURE TEK SA NAMA
DOBIJA NOVU DIMENZIJU

  O NAMA

Kreativni tim, firme Line Audio, nastale iz neizmerne ljubavi prema audio i rasvetnoj opremi, je ono što nas izdvaja, a zadovoljstvo naših klijenata je najbolja preporuka koja nas pokreće više od 20 godina.

  SAJAMSKI ŠTANDOVI

Unikatni sajamski štandovi za promociju Vašeg brenda je ono po čemu smo posebno prepoznatljivi. Jedinstvena i kreativna rešenja su razlog zbog kog su nam poverenje ukazale vodeće kompanije u regionu.

  KLUBOVI

Potpun doživljaj u klubu je u današnje vreme nezamisliv bez audio i vizuelnog spektakla. Ponosni smo na pomeranje granica u oblikovanju savršene klupske atmosfere.

  FESTIVALI

Predstavljaju najveći izazov u organizacionom i tehničkom smislu i ponosni smo što stojimo iza najvećih festivala u regionu sa dugogodišnjom tradicijom. Naš profesionalni tim je zadužen za kompletnu organizaciju, od logistike preko tehničke realizacije, izvođača i medijske promocije.

  PROJEKTI

Sa Vama smo od početne ideje do krajnje realizacije što je garancija kvaliteta i uspešnosti Vašeg projekta. Vizualizacija različitih idejnih rešenja Vam pruža mogućnost da odaberete ono koje je najbolje.

  LED EKRANI                     NOVO”

Bilo da su u pitanju koncerti, sajmovi, sportski događaji ili druge poslovne i privatne manifestacije, na otvorenom ili zatvorenom prostoru, naši led ekrani visoke rezolucije i osvetljenosti će kvalitetnom i jasnom slikom upotpuniti svaki događaj koji organizujete. Mogućnost razlicitih kombinacija, kreativna rešenja, laka prenosivost, brz transport i montaža su odlike našeg profesionalnog tima i u ovom segmentu poslovne ponude.

Projektovanje i proizvodnja zvučnih kutija i kompletnih audio sistema su tokom niza godina bile primarna delatnost firme. Kroz dugogodišnje iskustvo, koncipirali smo nekoliko modela koje uspešno proizvodimo i ugrađujemo kako u privatnim, tako i u poslovnim objektima, kao što su firme, restorani, kafei i klubovi. 

Pravog zvuka, svetla i videa nema bez profesionalnih kablova koje radimo po porudžbini. Stranica web shop-a u izradi.

Projektovanje, montaža i održavanje  konferencijskih i sportskih sala, verskih, kulturnih i drugih objekata, muzejskih postavki, kao i sve vrste multimedijalnih događaja na javnim prostorima. 

FESTIVALI
SAJAM
CLUBS
EVENTS
CITY COLOR
KONSTRUKCIJE
LINE AUDIO U ZANIMLJIVIM BROJKAMA
Icon
21GODINA U POSLU
Icon
143REALIZOVANIH SAJAMSKIH ŠTANDOVA
Icon
17EXIT FESTIVALA NA KOJIMA SMO RADILI
Icon
68ZVUČNIH KUTIJA U NAŠEM RENTALU
Icon
384METARA ALU TRUSS KONSTRUKCIJE
Icon
492RASVETNIH UREĐAJA KOJIM RASPOLAŽEMO
Icon
3788PROIZVEDENIH ZVUČNIH KUTIJA
Icon
1676XLR KONEKTORA NA NAŠIM KABLOVIMA
VIDEO

[soliloquy id=”445″]

KONTAKT