Naša kompanija se bavi organizacijom i tehničkom realizacijom događaja i posvećena je stvaranju trajnih uspomena. Od korporativnih događaja, preko sajamskih izlaganja, do muzičkih festivala imamo rešenja kako vašu ambicioznu viziju pretvoriti u stvarnost.
  • Audio, Video, LED ekrani, Rasveta, Specijalni Efekti
  • Truss Konstrukcije, Bine, Rigging, Staging
  • Dizajn i izrada sajamskih štandova
  • Konstruisanje i proizvodnja zvučnih kutija
  • Internet marketing, Fotografija, Video produkcija

Istorija duga punih 26 godina!

Prošlo je 26 godina od kako smo uplovili u svet zvuka, svetla i konstrukcija. 26 godina kasnije ne moramo da maštamo. Danas svu svoju kreativnost ispoljavamo na poslovnom polju čineći da naši klijenti nakon saradnje sa nama budu zadovoljni i tu istu saradnju održimo…

Ne zaboravimo...
Postigao si uspeh u svom polju kad ne znaš da li je ono što radiš posao ili igra.
Warren Beatty
*
Radimo kompletnu tehničku realizaciju svih vrsta događaja

Ponosni smo što vam možemo pokazati svu svoju raznolikost: kreativna rešenja od truss konstukcija, vrhunski LED ekrani, fantastičan zvuk i svetlosni spektakl. Sa nama ste sigurni da će Vaš događaj ostaviti posetioce bez daha, bilo da je to publika na koncertu, u klubu ili posetilac vašeg sajamskog štanda, manifestacije ili korporativnog događaja.

Osvetljavanje fasada zgrada
CITY LIGHT

Dugogodišnje iskustvo na ovom polju stekli smo osvetljavajući muzeje tokom svih Noći Muzeja održanjih u Novom Sadu i poslednjih 12 godina.

Osvetljavanje fasada zgrada
CITY LIGHT

Dugogodišnje iskustvo na ovom polju stekli smo osvetljavajući muzeje tokom svih Noći Muzeja održanjih u Novom Sadu i poslednjih 12 godina.

Osvetljavanje fasada zgrada
CITY LIGHT

Dugogodišnje iskustvo na ovom polju stekli smo osvetljavajući muzeje tokom svih Noći Muzeja održanjih u Novom Sadu i poslednjih 12 godina.

Osvetljavanje fasada zgrada
CITY LIGHT

Dugogodišnje iskustvo na ovom polju stekli smo osvetljavajući muzeje tokom svih Noći Muzeja održanjih u Novom Sadu i poslednjih 12 godina.

MI U 2023. GODINI

2023. godina je za nas jedna od najuspešnijih. Mi volimo da vodimo statistiku za svaki naš posao. Ispod možete u brojkama videti 2023. godinu.

154
Zadovoljnih Klijentata
11000
Sati na poslu
65000
Pređenih kilometara
ORIGINALNE ALU TRUSS KONSTRUKCIJE

Originalnost je ono što nas izdvaja iz proseka. Kao što smo više puta napomenuli, za nas je svaki posao jedna nova priča i u skladu sa tim svaki posao iziskuje nove ideje.
Novim i unikatnim rešenjima mi naše klijente izdvajamo iz proseka i činimo da se njihov događaj dugo prepričava.

GALERIJA UNIKATNIH REŠENJA

01

VRTLOG IDEJA

Iskustvo nam pomaže da u vrtlogu ideja prepoznamo onu pravu, jer od ideje sve počinje.

04

REALIZACIJA IDEJE

Vrhunska realizacija je nemoguća bez profesionalnog tima i adekvatne opreme.

Pogledajte bolje kako mi to radimo

District Lounge & Caffe Bar
Miše Dimitrijevića 12, Novi Sad.

DISTRICT LOUNGE BAR je potpuno jedinstven ambijent u Novom Sadu. Koncept lokala je kombinacija prirodnih i savremenih elemenata koji bi u sinergiji sa prirodom, dobrom atmosferom i muzikom razbudili sva čula!

DISTRICT STUDY CASE
Velvet coffee & kitchen
Alekse Šantića 23 Novi Sad

Za Velvet Coffee & Kitchen zadatak je bilo projektovati sistem ozvučenja  tako da ničim  ne naruši savršen balans veličine , oblika i enterijera, a da pritom zvuči toplo i prirodno sa blagim akcentom na low end frekvencije, pre svega zbog vrste chillcaffe i ambijentalne muzike koja se pušta u lokalu.

Velvet Case Study
Gaudium Concept
Polgar Andrasa 2 Novi Sad

Gaudium concept otvoren je 2017. godine i zamišljen je kao mesto na kojem se jede dobra pršuta, uživa u dobrom vinu i sirevima.Takav koncept lokala zahteva izuzetan čist, a dovoljno glasan i jasan audio sistem koji u kasnim večernjim satima može lepo da iznese akustične svirke, povremene žurke i proslave za koje su zaduženi DJ-evi.

Gušti Mora
Radnicka 27, Beograd

Jedna porodica je vredno radila u sopstvenom restoranu na crnogorskom primorju, tačnije Herceg Novom. Želju da i Beograd uživa u lepotama ukusima i zvuku Mediterana je ostvarena otvaranjemovog mesta. Od prvih dana 2003. godine, instalirali smo više generacija naše audio opreme.

Restoran Arhiv
lije Ognjanovića 16 Novi Sad

U prijatnom ambijentu, u samom srcu starog jezgra grada Novog Sada, smešten je restoran Arhiv. Sistem ozvucenja koji  smo instalirali upotpunjuje ambijent i cini da trenuci provedeni u Arhivu pored vizuelnog ostavljaju i nezaboravan utisak prijatnog i mekog zvuka.

Fortuna Restoran
Jovana Cvijica 56, Novi Sad

Restoran Fortuna je prvenstveno lokal u kome se kuva i priprema brza hrana za sesti ili poneti.Česti problemi sa raznoraznim neadekvatnim HiFi pojačivačima i zvučnicima naveli su ih da nas pozovu u pomoć. Na veliko oduševljenje velikog broja svakodnevnih gostiju pri renoviranju 2019. godine instalirali smo naš KUB sound sistem.

Magacin Coffee & Food bar
Hajduk Veljkova 11, Novi Sad

Kako od bivše sajamske hale napraviti akustički prijatan prostor za dnevni cafe restoranski ugodjaj, tako da svaki deo objekta bude ravnomerno pokriven a da pritom ostavimo opciju da u kasnim noćnim satima bendovi u punom sastavu preuzimaju reč za koju je vrhunsko klubsko ozvučenje nešto bez čega se jednostavno ne može.

Magacin Case Study
CANZONA - Ristorante Pizzeria
Janka Čmelika 24 Novi Sad

Samo ime restorana- pizzerije CANCONA govori da je pesma ono na čemu je pored vrhunske italijanske kuhinje ustvari akcenat. Jedan su od retkih lokala u kojima se sluša Italijanska muzika. Naš KUB sound sistem je nešto čime se ponose i rado preporučuju kolegama iz ugostiteljske branše.

Jedinsvenu i posebnu vizuelno-zvučnu atmosferu koju ste mogli da doživite na mnogim lokalnim i međunarodnim umetničkim događajima realizovanim kroz umetničke projekte, izložbe i festivale je kreirao, osmislio i realizovao Line Audio, uvek vodeći računa o vrsti umetničkog materijala, sadržaju kulturnog dešavanja, prostoru i njegovoj arhitekturi. Uživala sam radeći sa profesionalnim timom Line Audio u kojima sam imala prave sagovornike i koji su i za najteže i najzahtevnije umetničke produkcije uvek imali strpljenja i najbolje rešenje njihove audio-vizuelne podrške. Samo da nabrojim nekoliko takvih umetničkih projekata, a bilo ih je mnogo više:novosadska Noć muzeja, Poligon, Ne/Preglednost, Umetnički performansi i akcije, Mapiranje...

SVETLANA MLADENOV

KUSTOSKINJA, ISTORIČARKA UMETNOSTI I UMETNIČKA KRITIČARKA, DIREKTORKA ASOCIJACIJE ZA VIZUELNU UMETNOST I KULTURU VISART

Veliko mi je zadovoljstvo što sam imao priliku da sarađujem sa Vama I vašim timom. Mnogo ste mi pomogli da SC konferencija PepsiCo kompanije bude organizovana na veoma visokom nivou I da moje kolege uživaju. Zadovoljiti ukuse 700 zaposlenih je bila veoma izazovna stvar za mene. Zahvaljujući vašem profesionalnom pristupu i naravno tehnikom koju posedujete, svaki deo PepsiCO SC konferencije je bio vrhunski i u skladu sa renomeom PepsiCo kompanije. Vaš nivo profesionalizma, organizovanost I fleksibilnost treba da služe kao primer. Hvala Vam na svakom stručnom savetu I sugestiji, koju ste mi pružili tokom organizacije proslave. Želim vam još puno profesionalnih uspeha I radujem se našoj sledećoj saradnji.

LUKA LJUBIČIĆ

HR BUSINESS PARTNER SUPPLY CHAIN - WEST BALKANS PEPSICO, INC. | PEPSICO WEST BALKANS

Kongresni centar Master Novosadskog sajma već duži niz godina uspešno sarađuje sa firmom Line Audio, o čemu svedoče zadovoljni klijenti. Pored niza aktivnosti koje se realizuju u pravcu pojačane ciljane promocije u javnosti, poboljšane unutrašnje pozicioniranosti, savremenog brendiranja događaja, strategije koncepcije izlaganja i učestvovanja, kao najznačajniji segment nameće se uspešna saradnja kao i uspešan rezultat poslovanja koji je iz takvog odnosa proistekao.

ANDREA KNEZY

DIREKTOR ZA KONGRESNE AKTIVNOSTI

Zadovoljstvo je u svom okruženju naći ovako profesionalnog, posvećenog i kreativnog partnera. Još je lepše kad saradnja s takvim partnerom traje godinama na radost obe strane. Line Audio u svom poslu od početka impresionira pomerajući granice.

SRĐAN PUŠIĆ

BMW AG

Saradnja sa Line audio timom je više od završenog posla. Sa njima, put od ideje do realizacije projekta predstavlja sveobuhvatno iskustvo bazirano na posvećenosti, dobroj komunikaciji, razumevanju potreba klijenta i težnji ka jedinstvenosti. U paketu je i gratis odlična atmosfera i more pozitivne energije, što dodatno doprinosi ukupnom doživljaju i učvršćuje temelje za budućnost.

SLOBODA STOJANOVIĆ

PERSU MARKETI, RUKOVODILAC MARKETINGA