Led ekrani za prodavnice i tržne centre

LED ekrani u tržnim centrima su u poslednje vreme veoma popularni, a to se svakako ne dešava slučajno!

 Tržni centri pružaju veliki broj komercijalnih usluga sa puno prisutnih različitih brendova medju kojima je uvek trka ko će pre i bolje privući našu pažnju. Broj posetilaca čini ih savršenim mestom za prodaju proizvoda i usluga potencijalnim kupcima. Uređaji poput LED ekrana koji reprodukuju video sadržaj mogu postati ključni faktor marketinga, jer mogu privući pažnju  prolaznika, navodeći ih da posete određene lokale ili isprobaju nove proizvode.

Led ekrani u tržnim centrima privlače pažnju javnosti, prevazilazeći efikasnost ostalih sistema oglašavanja poput papira, LED natpisa, plakata, flajera, itd… Multimedijalni sadržaj je neodoljiv za oči i mladih i starijih, stoga je to jedan od najvažnijih razloga da instalirate i Vi jedan svoj …

USPEH OGLASA LED EKRANA U TRŽNIM CENTRIMA

LED ekrani za velika komercijalna područja mogu se veoma lako programirati za reprodukciju reklamnog sadržaja; prikazujući određene reklame koje se mogu ažurirati tokom istog dana, menjajući akcije i promocije kako bi se prilagodili publici koja posećuje tržni centar tokom svakog vremenskog intervala. Na primer, odrasli posetioci sredinom nedelje nisu isto što i više porodično orijentisana javnost koja dolazi tokom vikenda.

UNUTRAŠNJI LED EKRANI U TRŽNIM CENTRIMA

Marketinški stručnjaci razvijaju zanimljive studije kako bi objasnili kako unutrašnji LED ekrani u tržnim centrima komuniciraju sa posetiocima. Te marketinške studije su dokazale da vizuelizacija proizvoda, sniženja ili cene na LED ekranu u tržnom centru čini da on duže ostane u našem mozgu, za razliku od tradicionalnih natpisa ili javnog obaveštenja preko zvučnika koji se lakše zaboravljaju. Novi Sad, Beograd, Kragujevac i Niš su porastom broja tržnih centara postali idealni za ovakav vid oglašavanja.

Stručnjaci za marketing i reklamiranje daju ocene A + postavljanju unutrašnjih LED ekrana u tržnim centrima. Stručnjaci garantuju odlične rezultate kada je reč o oglašavanju i postizanju veće vidljivosti među potencijalnim kupcima.

PREDNOSTI LED EKRANA ZA TRŽNE CENTRE

LED ekrani za  tržne centre imaju ogroman vizuelni uticaj. Line Audio vam omogućavaja da prilagodite veličinu LED ekrana, tako da možemo da obezbedimo velike LED ekrane za tržne centre, vidljive čak i izdaleka, ili manje LED ekrane koji se mogu instalirati na izloge kako bi se osigurao visokokvalitetan prikaz slika ili video zapisa.

Line Audio može po meri montirati ekrane za tržne centre, prilagođene da zadovolje očekivanja i potrebe kupaca. Svesni smo poteškoća koje nastaju pri preuređivanju komercijalnog prostora i mi smo motivisani da ponudimo najbolje rešenje.

Druga upotreba ekrana na velikim površinama je mogućnost za prodaju oglasnih prostora, što znači da povraćaj ulaganja za LED ekrane može biti prilično brz.

UPRAVLjANjE I KONTROLA EKRANA U TRŽNIM CENTRIMA

Line Audio obezbeđuje  sveobuhvatan softver koji olakšava emitovanje slika i video zapisa na LED ekranima. Intuitivan je i vrlo jednostavan za razumevanje, tako da svi mogu naučiti kako da prave, prenose i emituju multimedijalni sadržaj na LED ekranu.

 Bilo koja osoba iz kompanije ili preduzeća može naučiti kako da koristi softver i pušta sadržaj na ekranima, poput rasporeda, prodaje, promocija, itd…. Takođe je moguće prilagoditi informacije za svaki podsektor: IT, uređaji, mobilna tehnologija, tekstil itd.

Projekte prilagođavamo posebnim potrebama sa najboljim odnosom kvaliteta i cene na tržištu. Recite nam šta vam treba i mi ćemo Vam ponuditi najbolju opciju.

                                                                                                                                                Line Audio mulitimedia tim